Uiteraard wil IK altijd in luxe leven en mag het MIJ aan niets ontbreken. En daar ga jij voor zorgen vieze geldslaaf!

Zo heb IK een lijstje gemaakt van dingen die o.a. regelmatig betaald moeten worden en daar ga jij natuurlijk voor zorgen.
Op je rekening zal nooit een vermelding naar Money Mistress komen te staan maar hooguit SisowHSP en een reeks cijfers en letters.


Soort uitgave:
Boodschappen
Kleding
Huur
Make-up
Uitgaan
Vakantie
Rekeningen
Autokosten/brandstof
BDSM-spullen*
Maandbedrag:
€ 100,00
€ 200,00
€ 320,00
€ 185,00
€ 200,00
€ 350,00
€ 750,00
€ 250,00
€ 175,00
Betaal via PayPal:
(voor overige betaalmethodes zie de betaalbuttons hieronder)
Soort uitgave€ 50 =
$ 50 =

Indien je Mij contant wilt betalen, stuur dan het benodigde geldbedrag (aangetekend) in een enveloppe met vermelding van je slavennaam, emailadres en het soort uitgave waarvoor je Mij betaalt, naar:


Postbus 2070, 9704 CB Groningen, Holland* Deze BDSM-spullen gebruik IK speciaal voor slaven die MIJ veel geld (minimaal € 1000,00) hebben betaald en MIJ derhalve eens in real mogen ontmoeten (de eerste drie slaven uit de geldslaven TOP 10).

Ook is het natuurlijk mogelijk om MIJ natuurlijk wat extra geld te geven. Bijvoorbeeld als je een paar honderd euro over hebt en MIJ wilt verwennen. Gebruik daarvoor de button "Donaties" in het linker menu. En kom nou niet aanzetten met een paar tientjes of vijftig euro. Veel geld wil ik van jou ontvangen. Minimaal honderd euro of meer. Ik hou precies bij hoeveel je mij betaalt. Indien je veel geld betaalt of in één keer heel veel geld betaalt dan is de kans aanwezig dat je MIJ eens in real mag ontmoeten zodat we samen kunnen shoppen (jij betaalt uiteraard) of samen op vakantie gaan naar een slavenparadijs. Maar IK bepaal of en zoja wanneer dit gebeurt!

Op de pagina Geldslaven TOP 10 kun je een lijst vinden met de betalingen die IK van jullie geldslaven heb ontvangen. Dan kun je zelf zien of je tot de TOP behoort. Zo niet, dan weet je wat je moet doen: MIJ (NOG MEER) BETALEN !!