Opvallend dat er toch wel heel veel interesse is in blackmailslaafjes (oftewel: chantageslaafjes) maar eigenlijk maar bar weinig over te vinden is op internet.
Toch dus nog maar extra tijd besteden aan dit item en vandaar dat Ik het ook op Mijn site heb opgenomen.
– Wat is een chantageslaaf / blackmailslaaf eigenlijk?
– Waar wordt een slaaf mee gechanteerd?
– Wat voegt chantage aan het spel toe?
– Wat kun je verwachten als chantageslaaf?

Om maar met het begin te beginnen:
Wat is een chantageslaaf precies? Een chantageslaaf is niet te verwarren met een geldslaaf of slaaf onder contract.
Een chantageslaaf is (net als de andere slaven) iemand die gewoon een beetje extra "druk" nodig heeft. Die een pressiemiddel nodig heeft dus!
Die Mijn opdrachten uitvoert omdat, als hij dat niet doet, er consequenties zijn...zijn gezin, zijn werk, zijn vrienden zijn binnen één telefoontje te bereiken!
De wetenschap dat iemand jou in zijn macht heeft op alle fronten. Die alles van je weet...je diepste geheimen, je zwaarste gevoelens. Alles ligt in handen van je Meesteres, Ik bepaal, Ik beslis voor jou, alleen Ik weet wat goed is voor jou. En jij? Jij dóet! Want als jij niet doet wat er van jou wordt verwacht dan is het afgelopen met je! Ik dwing je op allerlei manieren, jouw wil is weg. En mocht je nog denken dat je eronderuit kunt komen...je weet wat er gebeurt: Je Meesteres stuurt jouw foto’s naar je werk! Of naar je vrienden. Of nog erger: naar je vrouw of vriendin!
Je hebt dus geen keus dan jouw lot in Mijn handen te leggen. Je kunt niet meer terug. Mijn wil is wet!
Natuurlijk laat ik jou belastende foto’s maken, die hou ik achter de hand voor als je dwars wilt liggen. Je wilt toch niet dat deze foto’s naar je werk gaan? Of dat je vrouw jouw mailtjes vergezeld met foto’s op de mat heeft?

Dit klinkt natuurlijk heel rigoreus, maar is overduidelijk op afspraak. Dit gebeurt alleen als je zelf aangeeft dit te willen. Er wordt duidelijk afgesproken waar de grens ligt. En natuurlijk weet je best dat deze gegevens nooit uit handen gegeven zouden worden. Maar de vraag is: Hoe zeker weet je dat?
Kun je dat risico nemen? Misschien gebeurt het toch...of?

Wat voegt chantage aan het BDSM-spel toe?
Simpel: de drang en dwang erachter. Het is natuurlijk maar een "spel", maar kun je het risico nemen? Of luister je braaf naar Mij en voldoe je aan Mijn wensen?
Je weet dat je geen uitvluchten hebt, dat je gewoonweg MOET doen wat Ik zeg.

Wat kun je dus verwachten als chantageslaaf/blackmailslaaf?
Je bespreekt met Mij wat je grens is. En dat is alles. Alles daarbinnen in dat grijze gebied valt onder Mijn beslissing. Natuurlijk hou Ik rekening met je omstandigheden qua bereikbaarheid of mogelijkheid en daarom wordt er géén nee geaccepteerd. Wil Ik een foto van je in een specifieke houding? Dan zul je er alles aan moeten doen om deze foto zo snel mogelijk én goed mogelijk in Mijn mailbox af te leveren.
"Nee" is een woord wat jij niet meer zult gebruiken. Het enige wat Ik nog wil horen is: Ja Meesteres of Ja Mevrouw.
Het enige andere wat Ik van je wil horen is: Wanneer wilt U dit?
Jouw enige doel in je leven is nog maar één ding: MIJ dienen, tevreden houden!
Als je dat begrijpt en accepteert rest je nog maar één ding:
Mij smeken om jou als voetveeg te laten gebruiken!

Aanmelden als blackmailslaaf/chantageslaaf:
Meld je aan als blackmailslaaf/chantageslaaf. Stuur een uitgebreide email naar: money-mistress en vertel alles over jezef: je volledige naam, adres, woonplaats, je telefoonnummer van jou en je vrouw/vriendin, je BSN-nummer, je emailadres, geboortedatum, je Facebook-account, je Twitter-account, naam en plaats van je werkgever, het Facebook-account en Twitter-account van je vrouw/vriendin, het emailadres van je vrouw/vriendin, je rekeningnummer (IBAN-nummer), naam van je bank.
Bovendien stuur je ook een kopie van je ID-kaart of paspoort mee (zowel voor- als achterkant).
Tevens wil Ik twee foto's van jou waarop je helemaal staat afgebeeld. Eén waarop je helemaal staat (met gezicht) en met kleding aan én een foto waarop je naakt bent (ook met gezicht). Op beide foto's hou je duidelijk leesbaar een papier in je hand waarop staat: "I LOVE MONEY MISTRESS en vermeld daaronder je voor- en achternaam".
Stuur dit allemaal naar het bovenstaande emailadres en ervaar hoe het zal zijn om Mijn blackmailslaaf te zijn.