Binnenkort organiseer ik een Cashpointmeeting. Dit zal in de regio Groningen of ergens in de regio Alkmaar plaatsvinden op diverse locaties en op diverse dagen. Als geldslaaf is het dan de bedoeling om zoveel mogelijk geld van je rekening te halen en aan Mij te geven. Zorg dus voor een goedgevulde bankrekening. Voor Mijn website kunnen er onherkenbare fotos of videos worden gemaakt. Vooraf dien je duidelijk aan te geven in je email of je dit wel of niet wilt.
Je krijgt tijdens zo'n Cashpointmeeting de mogelijkheid om Mij in levende lijve te mogen ontmoeten en al je geld persoonlijk aan Mij te mogen overhandigen. Als dank mag je dan Mijn laarzen of pumps kussen of misschien nog wel meer (afhankelijk wat je te besteden hebt en of er fotos/videos mogen worden gemaakt).
Om hieraan deel te nemen stort je 50,00 (Sisow en H.S.P. zorgen voor de financiele afhandeling) en stuur je je meest recente bankafschrift met daarop het saldo en je naam duidelijk leesbaar naar: money-mistress@live.nl.

Mocht je liever contant willen betalen, stuur dan 50,00 (aangetekend) naar: M.M., Postbus 2070, 9704 CB Groningen. Stuur daarbij dan ook een kopie van je meest recente bankafschrift met daarop het saldo en je naam en emailadres en vermeld tevens dat je wilt deelnemen aan een Cashpointmeeting.

Zodra Ik je betaling en bankafschrift heb ontvangen, krijg je van Mij de datum en de locatie waar je je moet melden en verdere orders voor die middag.

Wat moet je dus doen?
- Indien je wilt deelnemen aan Mijn Cashpointmeeting en Mij persoonlijk wilt ontmoeten, schrijf je dan in door vooraf € 50,00 over te maken via iDeal, Bancontact, Sofort Banking, PayPal, Bitcoins of een Bankoverschrijving of door 50,00 contant naar Mij te sturen (zie adres hieronder).
- Stuur Mij een email via money-mistress@live.nl met daarin je naam, emailadres, telefoonnummer en hoeveel geld je aan Mij wilt geven en of je onherkenbaar op video/foto wilt en daarmee toestemming geeft voor publicatie op Mijn website. Stuur tevens je laatste bankafschrift met daarop duidelijk je naam en banksaldo.

Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk van Mij een uitnodiging voor de Cashpointmeeting.