Geldslaaf revos draagt nu zijn peniskooi, 04-02-2018

Vandaag was het dan eindelijk zover. Na eerst een leuke donatie van geldvarken revos te hebben ontvangen mocht hij zijn beloning in ontvangst nemen. Een peniskooi die hij van Mij moest kopen. Onderstaand zie je het resultaat. En natuurlijk krijgt hij de sleutels pas weer als Ik het nodig vind en zodra hij dat heeft verdiend.

Nieuw profiel op Hepays.com, 18-01-2018

Onlangs heb Ik een profiel op Hepays.com aangemaakt, waar je o.a. kunt daten met verschillende leuke dames, maar je kunt ook al Mijn fotos en videos kopen en bekijken, maar ook berichten sturen. Kom dus snel eens langs en bekijk Mijn profiel op Hepays.com. En natuurlijk kun je ook bieden op de verschillende veilingen (Ik bied ook iets ter veiling aan).
Geldslaaf revos heeft zijn geldslavencontract ondertekend, 17-01-2018

Eén van Mijn nieuwe geldslaven, geldslaaf revos genaamd, heeft vandaag zijn geldslavencontract met plezier ondertekend. Hij geniet van de afspraken die wij met elkaar hebben gemaakt dat hij maandelijks een bedrag aan Mij moet betalen. Alweer een nieuwe geldslaaf waar Ik hopelijk nog jarenlang plezier aan kan beleven en die Ik lekker financieel ga uitkleden. Want ook geldslaaf revos weet drommels goed dat alleen Ik zijn geld heb verdiend en dat hij daar keihard voor moet werken om Mij in luxe te laten leven.
Nieuw profiel op iWantClips.com, 10-01-2018

Sinds vandaag heb Ik ook een eigen profiel op iWantClips.com waar je al Mijn fotos en videos kunt kopen en bekijken. Vrijwel dagelijks zal Ik nieuwe videos plaatsen die niet op Mijn site te zien zijn. Kom dus snel kijken en genieten van mijn meest kinky en extreme videos op https://iwantclips.com/store/237063/Money-Mistress. En natuurlijk stel Ik het altijd op prijs als je Mij ook een donatie wilt geven wat ook mogelijk is via deze site.
Nieuw profiel op Onlyfans.com, 24-12-2017

Sinds vandaag heb Ik ook een eigen profiel op Onlyfans.com. Daar kun je vaak met Mij chatten, privéberichten sturen, Mijn laatste videos en foto's zien en Mijn verhalen lezen. Kun je niet wachten op het laatste nieuws, schrijf je dan in op Mijn profiel: www.onlyfans.com/moneymistress.
Nieuw profiel op Facebook, 14-12-2017

Sinds enkele dagen heb Ik een eigen Facebookpagina. Regelmatig zal Ik nieuwe berichten plaatsen en je kunt ook met Mij chatten als Ik online ben. Ga dus snel naar Mijn Facebookpagina en like Mijn pagina of plaats leuke berichtjes.
Te huur: slaaf peter (45) voor allerlei klusjes, tuinieren en sex, 09-12-2017

Hierbij bied Ik Mijn zeer onderdanige en gehoorzame slaaf peter aan voor diverse klusjes in en rondom het huis (ook naakt mogelijk), bijvoorbeeld schoonmaakwerkzaamheden, stofzuigen, ramen lappen, maar ook voor diverse tuinwerkzaamheden. Ook voor vrijgezellenfeesten met bijvoorbeeld veel dames is hij inzetbaar. Tevens kunt u hem gebruiken als sexobject/lustobject en mag u hem gebruiken voor sex.
Dit alles tegen een zeer geringe vergoeding. Hij is alleen inzetbaar in de provincies Drenthe, Groningen en de kop van Overijssel. Verder weg is ook mogelijk maar dan voor meerdere uren en betaling vooraf.
Slaaf peter is 45 jaar, normaal postuur, heeft kort donkerblond haar en zijn zak is altijd goed gevuld (klik op zijn fotos hieronder voor een uitvergroting).
Dus bent u op zoek naar iemand voor huishoudelijk werk, voor de tuin of om gewoon lekker te sexen, mail naar Mij via money-mistress@live.nl zodat we een prijs voor hem kunnen afspreken en een afspraak kunnen maken. Houdt er wel rekening mee dat hij ook zijn reguliere baan gewoon moet doen want dat heeft ten alle tijde voorrang zodat hij Mij natuurlijk wel kan blijven betalen.


foto 1
Geldslaaf peter heeft zijn slavencontract ondertekend, 07-12-2017

Op 5 december jl. was het dan eindelijk zover. Iedere geldslaaf krijgt van Mij een contract waar zij zich aan dienen te houden. Hierin staat duidelijk vermeld hoeveel geld Ik van hen wil hebben, hoe zij moeten omgaan met opdrachten die ze van Mij krijgen en nog veel en veel meer regels. Dit allemaal om Mijn leven zo gemakkelijk mogelijk en zo luxe mogelijk te maken.
Dinsdag 5 december 2017 was Mijn geldslaaf peter de eerste die zijn contract mocht ondertekenen. Uiteraard heeft hij dat met alle liefde voor zijn Meesteres gedaan. Hieronder kun je het contract lezen.


Problemen met PayPal-betalingen opgelost, 05-12-2017

Sommige van Mijn geldslaven bleken problemen te hebben met het betalen via PayPal. Op de één of andere manier ging er bij de betaling iets mis. Het probleem lag in de instellingen op Mijn website. Dit is nu aangepast en als het goed is kan iedereen nu weer via PayPal betalen. Mocht je desondanks toch nog problemen ondervinden met betalingen, stuur Mij dan even een emailtje via money-mistress@live.nl.
Verhaal van Mijn blackmailslaaf peter, 04-12-2017

Na enig aandringen heeft Mijn blackmailslaaf peter dan toch eindelijk betaald omdat hij een verhaal over Mij moest schrijven en wat hij als blackmailslaaf graag zou willen. Een paar dagen geleden had hij mij dat al opgestuurd, echter de volledige vergoeding die Ik daarvoor vroeg kon/wilde hij niet betalen. Na enig aandringen van Mijn kant heeft hij vanmorgen toch netjes € 75,00 aan Mij betaald. Zo hoort het peter! Dank je. En zoals beloofd heb Ik je foto, die Ik als dwangmiddel op Mijn site en op social media had geplaatst, derhalve ook weer verwijderd. Ik kom Mijn afspraken wél altijd na!
Hieronder kunt u het verhaal van Mijn blackmailslaaf peter lezen. Nogmaals, voor de vele taalfouten heeft hij Mij reeds beloond.